Tuesday, 19 January 2021

Llenos de la il·lusió

Campanya per incentivar la consciència del reciclatge d’envies de vidre

“Llenos de la il·lusió” # ReciclaConIlusión

Aquesta iniciativa d’ecovidis planteja el desenvolupament d’una població d’augment en un 10% de la cantitat de residus d’enviaments de vidre reciclats durant els dos mesos de durada, respecte al mateix període de 2018, la campanya finalitzaria el 15 de desembre.

Si els ajuntaments integrants del Consorci consiguen superar el projecte, aconseguirem un premi fantàstic consistent en la millora de les instal·lacions de la sala d’espera d’Urgències de Pediatria de l’Hospital General Universitari d’Elda Verge de la Salut.

Ecovidrio, és una entitat sense ànim de lucre encarregat de la gestió del reciclatge d’enviaments de vidre a Espanya, i en col·laboració amb el Consorci de Residus Crea i els 14 ajuntaments de la seva àrea de gestió, posant en marxa “Llencs d’il·lusió”.

 

El contingut amb la imatge de la campanya està situat a:

📍 Carrer Metge D. Isidro Bellido amb el carrer Jesús Juan Bernabéu

Tot i que recordem que aconsegueixen superar el RETO proposat per Ecovidrio per augmentar un 10% de la taxa de reciclatge, pot dipositar els seus enviaments de vidre en qualsevol de les instal·lacions verdes instal·lades al municipi.

 

Si es comença a iniciar, Ecovidrio millora la sala d’Urgències de la Pediatria de l’Hospital General Universitari d’Elda Verge de la Salut. Vam aconseguir

Reciclo vidrio, i tu?

http://crea.llenosdeilusion.es/

Notícies relacionades