Dilluns, 15 juliol 2019

Salutació de Alcaldia

 

alcaldia1

Julio L. Sanjuan Martínez, Alcalde President de Biar

Com a alcalde del poble de Biar, vull donar-los la benvinguda a través d’aquesta finestra informàtica i posar a disposició de tots els visitants les claus d’un poble acollidor on, en el marc de la natura que l’envolta, trobarà el visitant qualitat de vida i benestar.

A través d’aquesta pàgina, volem arribar a aquells que utilitzen les noves tecnologies per descobrir nous racons al món, i als biaruts que l’empren com a mitjà d’informació de l’Ajuntament.

Des d’aquí animem als ciutadans a entrar i participar en la “seu electrònica” d’aquesta web, ja que suposa un gran ventall de possibilitats dins de l’Administració.

Finalment, donar les gràcies al poble de Biar, per haver-me donat l’oportunitat de ser alcalde, el que per a mi suposa poder treballar a la recerca de millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes del nostre poble. Aquest és el compromís tant personal, com l’equip de govern des de la presa de possessió, i per aconseguir-ho, som necessaris tots, pel que us convide a que ens feu partícips de les vostres suggeriments, aquestes seran sempre ben rebudes.

L’Alcalde President

Julio L. Sanjuan Martínez