Divendres, 30 Setembre 2022

📞 96 581 03 74

Finalitza la primera fase de les obres del col·legi de Biar

Els xiquets començaran amb normalitat el curs escolar el pròxim 12 de setembre

El col·legi Mare de Déu de Gràcia de Biar començarà el curs escolar el dia 12 de setembre i el farà amb normalitat, a pesar que aquest estiu, la seua fisonomia ha canviat significativament. L’alcaldessa del municipi, Magdalena Martínez, ha assenyalat que “l’empresa ultima els treballs de renovació de les finestres i pintura de les façanes dels dos edificis principals, perquè tot estiga en perfecte estat a l’hora de donar la benvinguda als xiquets i xiquetes”. També s’està acabant la col·locació de l’ascensor, que dotarà d’una major accessibilitat al centre.

El curs començarà amb normalitat, però les obres seguiran, per a continuar amb l’obra del gimnàs i la construcció d’un nou edifici, que albergarà als alumnes dels cursos d’Educació Infantil. Referent a això, la primera edil, en la seua visita a l’estat de les obres, ha indicat que “esperem que l’empresa finalitze els treballs a la fi de desembre i principis de gener. Aquest és el compromís que han adquirit”.

El projecte, que s’està escometent, contempla la construcció d’un nou edifici en la superfície on avui se situa una pista poliesportiva. En ell s’integraran les aules d’Infantil. A més, s’amplia el menjador i s’està construint un gimnàs nou, ja que l’actual es troba en desús.Així mateix, s’ha millorat el tancament de les finestres i s’ha instal·lat un ascensor. El cost de les obres supera els dos milions d’euros.

NOTÍCIES RELACIONADES

ÚLTIMES NOTÍCIES