Diumenge, 4 Decembre 2022

📞 96 581 03 74

Agència Valenciana de Turisme Ajuda 2019

PROGRAMES D’AJUDES 2019 PER A EMPRESES, ASOCIACIONS, FEDERACIONS I FONAMENTS

Programa 1: Foment de la competitivitat empresarial

Fomentar la realització de projectes tendents a incrementar la competitivitat en el mercat nacional i internacional, així com combatre l’estacionalitat del producte turístic.

Programa 2 Suport a activitats esportives i culturals d’impact turístic internacional

Incentivar el desenvolupament d’activitats esportives i culturals a la Comunitat Valenciana d’impacte internacional i que afavoreixin la generació de fluxos turístics cap a la nostra destinació, contribuint a la creació d’un producte turístic singular ia la desestacionalització de l’activitat turística.

Programa 3 Impuls al màrqueting de producte turístic de la Comunitat Valenciana

Incentivar el desenvolupament de projectes que contribueixen a introduir en el mercat productes turístics de caràcter desestacionalitzador i base experient per diversificar l’oferta, la seva promoció i comercialització. Aquestes accions hauran de suposar una diferenciació i / o diversificació de l’oferta de la Comunitat Valenciana que afavoreixi la desestacionalització, sostenibilitat i vertebració de l’activitat turística.

Programa 4: Impuls a les activitats musicals d’impact turístic


Incentivar el desenvolupament d’activitats musicals a la Comunitat Valenciana d’impact turístic, contribuint a la creació d’un producte turístic singular ia la desestacionalització de l’activitat turística a través de MEDITERRANEW MUSIX / MEDITERRANEW FEST

** El termini de presentació de sol·licituds per a les convocatòries s’iniciarà el 15 DE GENER DE 2019 i finalitzarà el 15 DE FEBRER DE 2019 a les 23:59:59 hores (hora oficial peninsular espanyola).

 

NOTÍCIES RELACIONADES

ÚLTIMES NOTÍCIES