Divendres, 30 Setembre 2022

📞 96 581 03 74

Avancen les obres de l’aulari i gimnàs del col·legi de Biar

  • El director general d’Infraestructures Educatives i l’alcaldessa de Biar visiten l’estat de l’obres del CEIP *Mare de Déu de Gràcia

El director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, al costat de l’alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez i equip tècnic de les obres de remodelació i adequació del *CEIP *Mare de Déu de Gràcia de Biar ha visitat el seu estat i els progressos realitzats, des que es van iniciar fa mesos.

Les obres consten de l’ampliació del menjador, instal·lació d’ascensor i escales, rampes, el canvi de finestres i la creació d’un porxo, en els dos edificis del centre. Al mateix temps, s’ha construït un aulari, que albergarà als xiquets d’Infantil, així com un gimnàs. La inversió és de 3 milions d’euros (IVA inclòs).

L’alcaldessa de Biar ha relatat que “vam estar amb el director general d’Infraestructures fa uns mesos amb un *problemilla, que es va solucionar i per fi, ha vingut a visitar-nos. L’obra ja està molt avançada. Tenim l’aulari d’infantil i el gimnàs, que era el necessari, i també s’ha canviat la fusteria dels dos edificis i s’ha pintat el més antic”. Les obres en els dos immobles es van finalitzar abans que començara el curs i esperem que la resta es finalitze abans que acabe l’any”.

En l’actualitat, l’aulari d’infantil es troba en la Plaça del Convent i, una vegada acaben, les sis unitats es traslladaran al centre. En aquest sentit, la primera edil ha indicat que “amb aquestes obres, ja aconseguirem, per fi, tindre un col·legi de Primària i Infantil centralitzat per a més comoditat de pares i professors”.

El director general d’Infraestructures Educatives ha agraït a l’Ajuntament de Biar la seua “implicació, col·laboració i esforç” en el pla *Edificant: “Biar és un exemple del bon funcionament de *Edificant, que la suma d’esforços de les Administracions per millorar de manera ràpida i eficaç la xarxa de centres educatius públics està donant resultats, com es pot comprovar en l’avanç de les importants obres d’ampliació i reforma del *CEIP *Mare de *Déu de Gràcia de Biar que gestiona l’Ajuntament amb una inversió de 3 milions d’euros per part de la Conselleria i que, a més de deixar aquest col·legi com si fora nou, estan generant més de 80 llocs de treball en la construcció”.

“El renovat CEIP *Mare de Déu de Gràcia és un dels 31 nous col·legis que entraran en funcionament aquest curs” ha afegit el director general, qui ha detallat que “la previsió és que els treballs concloguen a la fi d’enguany o principis de gener pròxim”.

NOTÍCIES RELACIONADES

ÚLTIMES NOTÍCIES