Diumenge, 25 Setembre 2022

📞 96 581 03 74

Subvencions per a fomentar la contractació de persones joves qualificades AVALEM JOVES

Subvencions per a fomentar la contractació de persones joves qualificades (AVALEM JOVES) – 2019-

ECOJUP 2019 – Subvencions per a fomentar la contractació en pràctiques de persones joves qualificades (AVALEM JOVES), en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

  • Quantia de l’ajuda
    L’import de la subvenció ascendirà a 10.080 euros.

Si la persona contractada concorre, addicionalment, en la condició de dona o de persona amb diversitat funcional, l’import ascendirà a 10.710 euros.

Si es tracta d’una persona amb diversitat funcional severa; d’una persona jove que es trobe sota la guarda o la tutela de la Generalitat, o complisca una mesura judicial derivada de la responsabilitat penal de persones menors d’edat, o que haja estat en alguna d’aquestes dues situacions, en algun període durant els tres anys anteriors a la majoria d’edat, o d’una dona jove víctima de violència sobre la dona, l’import ascendirà a 11.340 euros.

La liquidació de les ajudes es farà una vegada justificades, amb la documentació presentada juntament amb la sol·licitud, les condicions establides, i s’entregarà d’una sola vegada l’import de l’ajuda després que es dicte la resolució de concessió.

  • Quan s’ha de sol·licitar?Termini de presentacióEl termini per a la presentació de les sol·licituds s’inicia el 5 de febrer de 2019 i finalitzarà el 31 d’octubre de 2019. Amb caràcter addicional a aquest termini general, les sol·licituds s’han de presentar en el termini de dos mesos des de la contractació objecte de la subvenció (DOGV nº 8478 de 4/2/2019).

+ info: https://bit.ly/2SoSh1R

ECOGJU 2019 – Subvencions per a fomentar la contractació indefinida de persones joves qualificades (AVALEM JOVES) en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

  • Quantia de l’ajuda
    L’import de la subvenció ascendirà a 22.680 €.

Si la persona contractada concorre, addicionalment, en la condició de dona o de persona amb diversitat funcional, l’import ascendirà a 23.940 euros.

Si es tracta d’una persona amb diversitat funcional severa; d’una persona jove que es trobe sota la guarda o la tutela de la Generalitat, o complisca una mesura judicial derivada de la responsabilitat penal de persones menors d’edat, o que haja estat en alguna d’aquestes dues situacions, en algun període durant els tres anys anteriors a la majoria d’edat, o d’una dona jove víctima de violència sobre la dona, l’import ascendirà a 25.200 euros.

La liquidació de les ajudes es farà una vegada justificades, amb la documentació presentada juntament amb la sol·licitud, les condicions establides, i s’entregarà d’una sola vegada l’import de l’ajuda després que es dicte la resolució de concessió.

  • Quan s’ha de sol·licitar?Termini de presentacióEl termini per a la presentació de les sol·licituds s’iniciarà el 30 de gener de 2019 i finalitzarà el 31 d’octubre de 2019. Amb caràcter addicional a aquest termini general, les sol·licituds s’han de presentar en el termini de dos mesos des de la contractació objecte de la subvenció (DOGV nº8474 de 29/01/2019).

+ info: https://bit.ly/2MGq6WO

 

NOTÍCIES RELACIONADES

ÚLTIMES NOTÍCIES