Saturday, 04 December 2021

Candidatures I Gala de l’esport Biar 2018

Candidats al millor club esportiu o associació

CLUB: CLUB PADEL BIAR
TRAJECTÒRIA:
El Club de Padel Biar porta 5 anys fomentant aquest esport meravellos entre la gent del poble, fent escola amb els xiquets/es i també amb totes les persones aficionades. A més, ha col·laborat desinteressadament amb associacions de carácter social organitzant tres edicions de torneig benèfics a favor de: Apadis, AECC i Red Sanamente. Per descomptat, al llarg dels anys s’han realitzat diversos campionats de convivència amb un bon ambient.

CLUB: CLUB PATINAJE VILLA DE BIAR
TRAJECTÒRIA:POR LA DEDICACION A ESTE DEPORTE Y HABER CELEBRADO ESTE AÑO LA XVII GALA
CLUB: CLUB ESPORTIU BIARENSE
TRAJECTÒRIA:El Club Deportivo Biarense va iniciar la seua història esportiva en l’any 1973. D’un principi, comptava únicament amb secció de futbol. Anys més tard, a partir de 1999, també el voleibol es va convertir en disciplina impartida dins del Club.
La màxima categoria d’un equip de futbol en el Biarense ha sigut la Preferent, mantinguda durant dos anys.
La tasca i l’objectiu principal és formar persones mitjançant l’esport i els seus valors. L’Escola de Futbol arreplega la base d’aquest esport, començant amb l’edat de 5 anys. Actualment, disposem d’una trajectòria completa dins la modalitat de futbol, fins a la categoria senior, de Segona Regional.
El voleibol compta amb dos equips, un infantil i un cadet, categories que possiblement es veguen augmentades pròximament amb un juvenil i un senior.
Tots els directius que han estat al front del club han tingut la cura i el respecte que el Club mereix, intentant que cada temporada el nombre de jugadors i jugadores augmentara. Per la seua part, el cos tècnic, entrenadors, ajudants… han mantingut unes directrius clares des de les juntes directives: inculcar els valors que els esports d’equip ofereixen i lluitar pels colors del Club.
CLUB: CLUB DE COLOMBICULTURA LA AMISTAD
TRAJECTÒRIA:
La colombicultura es un deporte endémico de la zona de levante, siendo la Federación Valenciana de Colombicultura la más importante del territorio español. Este deporte consiste en la cría, adiestramiento, suelta, entrenamiento y competición de palomos deportivos valorando los trabajos de seducción de los palomos sobre la hembra, puntuando el celo, la constancia y la habilidad de los métodos de seducción del palomo.
Nuestro club pese a ser un club modesto cuenta con una gran antigüedad, siendo su fundación en el año 1947. A lo largo de los años se han ido realizando infinidad de competiciones y campeonatos concursos especiales, comarcales, concurso de palomos jóvenes, campeonato de la comunidad valenciana juvenil e incluso un campeonato de España en el año 1998.
A día de hoy es un club que tiene mucha demanda por parte de la gente, los propios aficionados de otras poblaciones son quienes presentan y apoyan candidatura para realizar concursos en nuestro pueblo. Se trata de un club muy activo en las competiciones, teniendo muy buenos resultados a nivel federativo (regionales, campeonato de la comunidad, autónomos y de España).

Candidats al millor entrenador

NOM: MATEO CASTELLÓ MATAIX
CLUB: C.D. BIARENSE
TRAJECTÒRIA:Mateo Castello entrenador nivell II.Entrenador que esta vinculat al C. D. Biarense des de fa molts anys, mes de 30 anys. Ha segut entrenador de diverses categories en el club, Senior, juvenil, infantil, ….
En la actualitat porta la coordinació de l’escola de futbol base i component del grup coordinador.
Durant aqueta trajectòria esportiva aconseguit varies ascens en els equips que ha entrenant.
NOM: VICENTE MARTINEZ DE LA ASUNCION
CLUB: C.D BIARENSE
TRAJECTÒRIA:Vicente entrenador de futbol a nivell Nacional – Grau Superior.
La seua trajectòria esportiva com a entrenador esta vinculat al C. D. Biarense quasi tota la seua etapa. Aquesta etapa comença en l’any 1993.
Durant aquesta etapa d’entrenador també entrena a diversos equips com el C.F. Beneixama, Villena C.F. i Cocentaina C. F. en varies categories.
El seu palmarès com entrenador també es divers ja que ha obtingut ascens en varies categories. L’ultima obtinguda es l’Ascens del equip juvenil del C. D. Biarense en la temporada 2016-2017
NOM: José María Chinchilla
CLUB: Club de Bàsquet Biar
TRAJECTÒRIA:Desde l’arribada a Biar desde Granada i amb la fundació del Club de Bàsquet Biar, José Maria Chinchilla ha sigut el principal baluarte del básquet en Biar. Formant tant jugadors com persones de forma desinteressada, realitza una tarea incommensurable al capdavant de la dirección tècnica del club. Al seu curriculum predominen diversos titols privincials com entrenador del Club de Básquet Biar. Aquestos últims anys la seua dedicació als mes menuts ha sigut el resurgir del club amb la creació d’equips amb categories benjamin, alevin i infantil.
NOM: JUAN EMILIO GUILL VALDÉS

CLUB: CLUB PADEL BIAR, C.D. BIARENSE I REGIDORIA D’ESPORTS
TRAJECTÒRIA:
Va fer els seus estudis de Grau d’Educació Primària en l’especialitat d’Educació Física (UCLM). Posteriorment, va estudiar postgrau Màster en Investigació Educativa per la UA. Al llarg del anys ha continuat formant-se en cursos especialitzats, llibres, jornades i congressos.

Des de que va començar la seua vida professional fa uns cinc anys, ha estat dedicada com entrenador i monitor a l’ensenyament esportiu en diferents esports amb molta dedicació i constància. Amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha impartit classes de multi-esport des de l’etapa d’Infantil fins a Primària, i no sols amb els esports més coneguts, sinó incloent esports alternatius com Pinfuvote, Goubak i Colpbol. També, ha fomentat metodologíes diverses, en concret emfatitzant el desenvolupament del Model d’Educació Esportiva creat per Siedentop (1994), on es treballen aspectes de l’aprenentatge de rols del joc durant una lliga regular per millorar les competències. A més, ha impartit classes de natació i de gimnàsia de manteniment amb les persones majors. A banda, ha treballat donant classes als alumnes de pàdel per donar a conéixer aquest esport a la gent del poble. Per últim, i no menys important, ha segut entrenador durant tres temporades al futbol en diferents categories del C.D. Biarense, aquesta última amb els infantils. Tot això, sempre intentant transmetre els seus coneixements i fent que els seus alumnes/jugadors es formen com a esportistes amb valors, aprenguen els principis tàctics i la tècnica corresponent.

En definitiva, sempre intentant que s’ho passen bé practicant el seu esport favorit i al mateix temps desenvolupen una bona psicomotricitat i hàbits saludables per a la vida.

NOM: NÁYADE LAJARA
CLUB: CLUB PATINAJE VILLA DE BIAR
TRAJECTÒRIA:Empecé como entrenadora de las escuelas municipales de Alicante en el año 2003.
He pasado por los clubes: el propio de las escuelas municipales, Villena y Biar.
En Biar empecé 2007, donde había 12 patinadoras en las instalaciones del colegio nuestra señora de gracia. A lo largo de estos años se ha incrementado el número de patinadores, alrededor de 50.
Los mayores logros obtenidos son los resultados pertenecientes a los campeonatos de españa de solo danza(un par de 4 puestos entre ellos) y una 4 posición en un open internacional de hettange. Actualmente, miembro del Comité técnico de la comunidad valenciana

Candidats al millor equip

NOM: JUVENIL FUTBOL   CLUB: C.D. BIARENSE
TRAJECTÒRIA:
Ascenso a 1ª regional en la temporada 2016/2017.L’equip va realizar una bona temporada des d’un inici. Les victòries anaven sumant-se fins que es va poder vore l’objectiu de l’ascens més patent.Feia molts anys que no s’aconseguia un ascens a Primera Regional per part d’un equip de categoría juvenil.Al capdavant de l’equip Vicente Martínez de la Asuncion, com a entrenador, Pau Valdés Colomina com a preparador físic, Jose Tomás Sanjuan com a delegat, Juan Carlos Jiménez com ajudant sanitari i Cristian Castelló com ajudant.Els components de l’equip juvenil que aconseguia l’ascens van ser: Jorge, Esteban, Alejandro, Sergio, Angel, Daniel, Luis, Alberto, David, Agustin, Sergio, Jose, Javier, Ismael, Joan, Oscar, Bernardo i Jesus.
NOM: CADET FEMENI VOLEIBOL
CLUB: C.D.BIARENSE
TRAJECTÒRIA:L’equip CADET de voleibol del Club Deportivo BIarense es va clasificar en maig d’aquest any 2018 per a disputar l’eliminatòria per a la Fase d’Ascens a Categoria Preferent.La temporada va anar en dirección ascendent, i mantenint sempre les primeres posicions a la taula classificatòria.L’equip està a càrrec d´Estela Bellod i Laura Mollà.
Les components del CADET de volei són: Andrea, Marta Salguero, Nuria, Gracia, Ángela, Marta Villagrasa, Alba, Cintia i Silvia.

Candidats al millor esportista promesa (fins els 18 anys)

NOM: ALBA SATORRES LUNA
CLUB: C.D. BIARENSE
TRAJECTÒRIA:Data de naixement 11 de juny de 2003 (15 anys) Biar.
Des de les 8 anys esta practicant volei.2018- Jugadora del equipo cadet de Volei del C. D. Biarense2016-2018 – Jugadora dels equips infantil i cadet de Volei del C. D. Biarense2012-2016 – Jugadora dels equips de minivolei de l’escola municipal de minivolei.Els resultats mes destacats com a component dels equips que ha pertanyut i moltes vegades capitana d’aquests equips son:

  • ELIMINATORIA PER A LA FASE D’ACENS EN CATEGORIA CADET TEM. 2017-2018
  • FASE D’ASCENS EN CATEGORIA INFANTIL TEM. 2016-2017
  • SUBCAMPEONA PROVINCIAL EN CATEGORIA ALEVÍ TEM. 2014-2015
  • CLASIFICADA PARA EL CUADRO FINAL DE CATEGORIA BENJAMIN TEM. 2012-2013

Jugadora implicada en el “mon” del volei col·laborant en qualsevol tasca ,com ajudant de monitora en les escoles esportives, arbitrajes, ….

NOM: NURIA VALDÉS CASTELLÓ
CLUB: ATLETISME
TRAJECTÒRIA:
Nuria Valdés Castelló, naix el 13/07/2001 i des d’una edat ben primerenca comença a practicar atletisme, 8 anys.
Pertany al club cava d’atletisme a Ontinyent, amb numerode llicència 11238, actualment en categoria juvenil femení.
Les modalitats en què competix són 60 metres llisos establint la seua millor marca en 8.3 segons, 100 metres llisos amb un millor registre de 13.3 segons i 200 metres llisos amb una millor marca de 28.66.
Els seus millors resultats com a atleta a nivell individual són primer lloc en campionat autonòmic juvenil a valència en 100m llisos, primer lloc en I control provincial absolut a Elda, primer lloc en campionat provincial individual absolut a Elda
Com a equip, el seu millor resultat és subcampiona provincial amb el club CAVA.
A nivell personal és un exemple dels valors que es posen de manifest en l’esport, competint sempre amb esportivitat i sense cap tipus d’advertència.
NOM: TANIA VIDAL SÁNCHEZ
CLUB: CLUB PATINAJE VILLA DE BIAR
TRAJECTÒRIA:MODALIDAD LIBRE:
• 3ª CLASIFICADA PROVINCIA LIBRE 2015-2016
• 1ª CLASIFICADA PROVINCIAL LIBRE 2016-2017MODALIDAD DANZA:
• CAMPEONA AUTONÓMICA
• 4ª CLASIFICADA CAMPEONATO ESPAÑA CATEGORÍA ALEVÍN
• 4ª CLASIFICADA OPEN HETTANGE 2015
• CAMPEONA AUTONÓMICA 2016
• 9ª CAMPEONATO DE ESPAÑA 2016
• CAMPEONA AUTONÓMICA
• 11ª CAMPEONATO DE ESPAÑAPARTICIPANTE EN LA SELECCIÓN DE NUEVOS VALORES DE LA COMUNIDAD VALENCIANA
NOM: CLARA LÓPEZ FRANCÉS
CLUB: ATLETISME BIAR
TRAJECTÒRIA:Sóc Clara i vaig començar a practicar atletisme amb 7 anys. He estat a les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Pertany al club del CAVA Stock Logístic. Les proves que solc disputar són el 60m tanques, el 100m tanques i la javelina. He participat en els campionats provincials de València i Alacant, al campionat autonòmic, al campionat provincial de València per equips i al campionat autonòmic per equips.Els resultats més destacats són els següents:
• 2015. Als 60m llisos, aire lliure. 9.15 Alacant.
• 2015. A la javelina, aire lliure. 19.40 Alacant.
• 2016. Al 60m tanques, aire lliure. 10. 70 Elx.
• 2016. Tercer lloc al Campionat Autonòmic por Equips Cadet a la javelina, aire lliure. 25.69 València.
• 2016. Subcampiona al Cam. Provincial Cadet a la javelina, aire
lliure. 23.15 València.
• 2016. Primera al Campionat Provincial Cadet a la javelina, aire lliure. 22.98 València.
• 2016. A la javelina, aire lliure. 26.56 Elda.
• 2016. Al 100m tanques, aire lliure. 17.46 València.
• 2016. Tercer lloc al Campionat Provincial Cadet per Equips al 4x100m. 55.82 València.
• 2017. Al 100m tanques , aire lliure. 17.97 València.
• 2017. Primera al Camp. Provincial Juvenil, aire lliure. 18.71 Onil.
• 2017. Subcampiona al Campionat Autonòmica Juvenil a la javelina, aire lliure. 24.75 València.
• 2017. Subcampiona al Camp. Provincial Juvenil a la javelina, aire
lliure. 23.19 Onil.
• 2017. Al 60m tanques, pista coberta. 10.69 València.
• 2018. Tercer lloc al Cam. Provincial Juvenil al 60m tanques, aire
lliure. 10.39 Alacant
• 2018. Subcampiona al Campionat Provincial Absolut al 60m tanques, aire lliure. 11.09 Sant Joan.
• 2018. Subcampiona al Campionat Provincial Absolut al 100m tanques, aire lliure. 18.63 Alacant
• 2018. Al 100m tanques, aire lliure. 17.28 Gandia.
• 2018. Subcampiona al Campionat Provincial Juvenil a la javelina, aire lliure. 25.01
• 2018. Subcampiona al Campionat Provincial Absolut a la javelina, aire lliure. 23.00 Elda.

Candidats al millor Esportista Senior

NOM: ÁNGELA PALAZÓN CONCA
CLUB: UNIVERSITAT ALACANT FUTBOL SALA
Fecha y lugar de nacimiento: 6 de agosto de 1993 (24 años), Biar.2018- Jugadora del Sporting San Vicente Hércules Fútbol Sala.
2013-2018 Jugadora de los equipos universitarios de Fútbol Sala y Fútbol 7 de la Universidad de Alicante.
2007-2018 Jugadora del Sporting Plaza de Argel de Alicante.
1998-2007 Jugadora del Club Deportivo Biarense.PALMARÉS
2017-2018
-Campeona de Liga con el Sporting Plaza de Argel de Alicante, Segunda División. Promoción a Primera División Femenina.
-Campeona del Campeonato Autonómico de Universidades de Fútbol Sala con la Universidad de Alicante, Comunidad Valenciana.
-Campeona de España de Universidades de Fútbol Sala con la Universidad de Alicante, Jaén.
-Campeona del Campeonato Autonómico de Universidades de fútbol 7 con la Universidad de Alicante, Comunidad Valenciana.
-Tercera clasificada del Campeonato de España de Universidades de Fútbol 7 con la Universidad de Alicante, Jaén.
-Del 20 al 29 de Julio, participación en el Campeonato de Europa de Universidades con la Universidad de Alicante, Coimbra (Portugal).2016-2017
-Subcampeona de Liga con el Sporting Plaza de Argel de Alicante, Segunda División. Promoción a Primera División Femenina.
-Campeona del Campeonato Autonómico de Universidades de Fútbol Sala con la Universidad de Alicante, Comunidad Valenciana.
-Campeona de España de Universidades de Fútbol Sala con la Universidad de Alicante, Murcia.
2015-2016
-Campeona del Campeonato Autonómico de Universidades de Fútbol Sala con la Universidad de Alicante, Comunidad Valenciana.
-Subcampeona del Campeonato de España de Universidades de Fútbol Sala con la Universidad de Alicante, Antequera.2014-2015
-Campeona de Liga con el Sporting Plaza de Argel de Alicante, Segunda División. Promoción a Primera División Femenina.
-Campeona del Campeonato Autonómico de Universidades de Fútbol Sala con la Universidad de Alicante, Comunidad Valenciana.
-Campeona España de Universidades de Fútbol Sala con la Universidad de Alicante, Cáceres.2013-2014
-Subcampeona de Liga con el Sporting Plaza de Argel de Alicante, Segunda División. Promoción a Primera División Femenina.
-Campeona del Campeonato Autonómico de Universidades de Fútbol Sala con la Universidad de Alicante, Comunidad Valenciana.
-Campeona de España de Universidades de Fútbol Sala con la Universidad de Alicante, Antequera.
-Campeona de Europa en el Campeonato Europeo de Universidades de Fútbol Sala con la Universidad de Alicante, Rotterdam.
-Campeona del Campeonato Autonómico de Universidades de Fútbol 7 con la Universidad de Alicante, Comunidad Valenciana.
-Campeona de España de Universidades de Fútbol 7 con la Universidad de Alicante, Cáceres.2010-2011
Campeona de España de Selecciones Autonómicas sub-18 con la Selección Valenciana, La Nucía.

2009-2010
Subcampeona de España de Selecciones Autonómicas sub-18 con la Selección Valenciana, Valencia.

2008-2009
Subcampeona de España de Selecciones Autonómicas sub-18 con la Selección Valenciana, Badajoz.

2007-2008
Subcampeona de España de Selecciones Autonómicas sub-16 con la Selección Valenciana, Albacete.

NOM: ANA CAMARASA PÉREZ
CLUB: CLUB ORIENTACIÓ COLIVENC
TRAJECTÒRIA:
Vaig començar a realitzar en 6 anys Multiesport que entre ells estava el atletisme. Però al temps anava veient que el atletisme era l´esport que més m´agradava i junt amb el meu germà anàvem practicant-lo fins als 12 anys que no vaig competir a nivell de pista. Aproximadament a les 14 anys me’n vaig anar a Onil, al centre esportiu Colivenc, per seguir entrenant atletisme.
Al any d´estar en el Colivenc el meu entrenador, Jesús Gil em va proposar practicar l´orientació ja que faltava 1 xica per acabar el equip de la comunitat valenciana, al passar el campionat en San Javier (Murcia) em va agradar tant aquell esport que vaig voler continuar practicant. En aquest any 2018 he tornat a realitzar l´atletisme però sense deixar de banda l´orientació.
2012.
3º lloc en el campionat d’Espanya d´orientació de llarga distancia.
7º ranking D-20
2013.
8º en el ranking nacional sprint D-20
9º en el ranking nacional D-20
2014
3º en el ranking nacional D-20
3º en el ranking nacional sprint D-20
2015.
1º en el ranking nacional D-21A
4º en el ranking nacional sprint D-E
7º lloc en el campionat d´Espanya universitari d´orientació en la modalitat de Sprint.
3º lloc en el campionat d´Espanya d’orientació en la modalitat de llarga.
2º lloc en el campionat d´Espanya d’orientació en la modalitat de mitja.
2016.
Classificació per al mundial d´orientació celebrat en Stromstad (Suècia). Per participar en la modalitat Sprint.
4º lloc ranking nacional F-E
2º lloc ranking nacional sprint F-E
3º lloc campionat autonòmic universitari d´orientació.
7º lloc en el campionat d´Espanya universitari d´orientació en la modalitat sprint
6º lloc en el campionat d´Espanya universitari d´orientació en la modalitat de llarga.
1º en el Solana trail Beneixama
2017.
3º lloc en el campionat d´Espanya universitari d´orientació en la modalitat de llarga.
4º lloc en el campionat d´Espanya universitari d´orientació en la modalitat de mitja.
1º lloc en el campionat autonòmic universitari d´orientació.
5º lloc ranking nacional F-E
2º lloc ranking nacional Sprint F-E.
1º lloc en la Trail d´Onil
2018.
4º lloc en el campionat d’Espanya d´orientació en modalitat Sprint.
2º lloc en el campionat d´Espanya d’orientació en la modalitat de relleus mixtes.
8º lloc en el campionat d´Espanya d’orientació en la modalitat de llarga.
5º lloc en el campionat d´Espanya universitari d´orientació en la modalitat Sprint.
2º lloc en el campionat autonòmic d´atletisme 3000 obstacles.
1º lloc en el campionat autonòmic d´atletisme 3000 obstacles.
NOM: BÁRBARA SÁNCHEZ POMARES
CLUB: CLUB PATINAJE VILLA DE BIAR
TRAJECTÒRIA:MODALIDAD DANZA:
• 2ª CAMPEONATO AUTONÓMICO 2015-2016
• 4ª CAMPEONATO DE ESPAÑA 2016
• 2ª CAMPEONATO AUTONÓMICO 2016-2017
• 7ª CAMPEONATO DE ESPAÑA 2017
• 13ª OPEN DE HETTANGE (FRANCIA)
NOM: CRISTOBAL CAMARASA PÉREZ
CLUB: CLUB ORIENTACIÓ COLIVENC
TRAJECTÒRIA:
Iniciat al esport amb el Multiesport després de l’escola, als 6 anys em comence a decantar per l’atletisme on junt a companys d’escola i la meva germana, Ana, formem part del club d’atletisme de Biar.
En anys posteriors hi entrem a formar part del Centre Esportiu Colivenc , on hi vaig descobrir un nou esport per a mi, com hi es la orientació. El qual ens proporcionarà infinitat de viatges, oportunitats, paratges , experiències, amistats y com no, gaudir del que més m’apassiona que hi es la competició.
Després de la recuperació d’alguna lesió d’aquests últims anys, en anys vinents hi treballaré per formar part del equip nacional a competicions internacionals.Palmarès
Campió Autonòmic diverses vegades tant Junior com Elit
Primer classificat ranking autonòmic en junior com Elit
Representant de la selecció espanyola al Europeu Juvenil a França(EYOC 2012)
Primer classificat al campionat de Espanya 2013 en Toledo
Campió del campionat Ibèric en Arganda del rei ( Madrid
Representant de la selecció espanyola al Mundial Junior a Bulgària (JWOC 2014)
Campió del ranking Nacional en 2014
5º lloc al campionat de espanya 2015 en categoria absoluta
Primer lloc al campionat autonòmic universitari 2018
4º classificat al campionat d’Espanya universitari junt amb la universitat de Valencia

Candidats al activitat innovadora i/o consolidada

NOM: TORNEIG BENÉFIC
CLUB: CLUB DE PÀDEL BIAR
TRAJECTÒRIA:Des del principi el club ha volgut donar-li un enfoc social i solidari a les seues activitats. Mostra d’això, portem ja tres anys seguits organitzant un torneig benèfic en el que tota la recaudació (més de 1.000 euros), gràcies a la gent que compra paperetes, ha estat destinada any rere any a una associació que necessita una ajuda econòmica.El primer any per a Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb la seua secció de Biar que ajuden a les persones afectades per càncer i a les seues famílies.
El segon torneig benèfic el vam fer destinat per APADIS, que treballen amb l’intervenció de persones amb diversitat funcional intelectual.
I el tercer any, aquest 2018, ha segut per a la Red Sanamente. Es tracta d’una acció social dedicada a la promoció de la dalut mental, la intervenció y la rehabilitació de persones amb problemes de salut mental.Als pròxims anys volem seguir amb aquesta iniciativa col·laborant al màxim amb més associacions.
NOM: TOBOGAN AQUÀTIC
CLUB: C.D. BIARENSE
TRAJECTÒRIA:Per a la festa d’acomiadament de la temporada 2017-2018, el club convida a dinar a tots els seus jugadors/es, que mai s’havia fet en la historia del club. A més, un gran tobogán aquàtic va entretindre grans i menuts durant tota la vesprada.
NOM: Torneig d’Estiu 3×3 Bàsquet
CLUB: Club de Bàsquet Biar
TRAJECTÒRIA:Després d’un parell de torneigs realitzats als any noranta, el CB Biar va tornar a organitzar durant cinc anys (2013-2017) un encontre a l’aire lliure per als aficionats a l’esport de la cistella. En aquest torneig es mescla el bon ambient, la música i la pràctica de l’esport ben entesa (competitivitat sense egos) on la plaça del Convent és protagonista. Un emplaçament inmillorable, accessible a tots els curiosos i molt entretingut, on qualsevol persona pot posar en pràctica les seues habilitats des del tir de triple i en definitiva, gaudir d’una vesprada diferent i atractiva per a tots els públics
NOM: RECONCO TRAIL BIAR
CLUB: FUTBOL SALA BIAR
TRAJECTÒRIA:El Reconco Trail porta III edicions fent del running una cita asegurada en el calendari esportiu del poble de Biar. Els corredors participen en un mati on l’esport i la muntanya van de la ma.
NOM: SETMANA ESPORTIVA I XII HORES COL.LEGI
CLUB: COL.LEGI PUBLIC BIAR, AMPA COL.LEGI I REGIDORIA D’ESPORTS
Aquesta activitat esportiva desenvolupada per el col·legi, l’AMPA I la Regidoria d’Esports porta més de 25 anys en marxa, sent un èxit de participació amb més de 120 jugadors/es any rere any. A més, s’intenta fomentar que els menuts participen d’una competició lúdica on es fomenten els valors com son el treball d’equip, respecte, companyerisme, bon comportament… i al mateix temps practiquen diversos esports col·lectius i individuals com son: bàsquet, futbol, volei, tennis, tennis de taula, pàdel, escacs i dames.Durant eixa setmana els xiquets/es juguen plens d’il·lusió i alegria per compartir bons moments amb els seus amics i amigues.

 

 

Formulari per a VOTAR