Dijous, 8 Decembre 2022

📞 96 581 03 74

Curs per manipulador d’aliments

CURS PER A MANIPULADOR D’ALIMENTS

L’Ajuntament de Biar amb l’Associació Nacional de Manipuladors d’Aliments, organitzen cursos en Matèria d’Higiene Alimentària per a Manipuladors d’Aliments. D’aquesta manera els empresaris o treballadors o aturats poden accedir a aquesta formació i aconseguir el carnet de manipulador d’aliments autoritzat segons Reglament CE Nº 852/2004 vàlid per a tot Espanya.

FORMACIÓ E-LEARNING

A través de la pàgina web http://www.asonaman.es, l’alumne seguint els tres passos indicats en aquesta pàgina, pot realitzar el curs telemàticament.

Primer has de saber quin manual de formació has de llegir, ja que depenent de amb quins aliments treballis o vagis a treballar, el manual és diferent. A la pàgina esbrinaràs de forma senzilla el manual que has d’estudiar.

Segon tria el examen corresponent al manual que has estudiat i contesta les preguntes. Envia les dades que et demanen (dades de l’alumne i dades de contacte) que apareixeran en el teu carnet. Et demanen, si el tens, introduir un codi de descompte. Per accedir a aquesta informació a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Biar, et facilitem el CODI DE DESCOMPTE: Y9D16DW.

Tercer si has aprovat rebràs un missatge al teu mòbil / email i llavors hauràs d’abonar el preu del curs per rebre el carnet de manipulador d’aliments, a l’adreça postal que hagis facilitat i en pdf al teu correu electrònic.

RECORDA: Per accedir a aquesta informació a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Biar, el preu del curs té descompte, introduint aquest CODI: Y9D16DW.

Més informació:

Ajuntament Biar – Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local
Plaça Constitució, 5
Tel: 96.581 03 74 – email: aedl@biar.es

cartell manipulador aliments

cartel manipulador alimentos

http://www.facebook.com/Biarbellezainterior

http://www.facebook.com/Biaraedl

 

NOTÍCIES RELACIONADES

ÚLTIMES NOTÍCIES