Dimarts, 4 Octubre 2022

📞 96 581 03 74

Desenvolupament rural i emprenedoria. Iniciatives i experiències inspiradores

Desenvolupament rural i emprenedoria. Iniciatives i experiències inspiradores

Webinar – Mesa de treball i debat online

T’esperem per a compartir iniciatives i experiències de desenvolupament rural i d’emprenedoria, el divendres dia 2 d’octubre, a les 17.00 hores.

 

 

Aquest Webinar, organitzat per la Càtedra AVANT i el Màster DELEITE de la Universitat d’Alacant s’integra dins de les activitats promogudes per l’Ajuntament de Biar, vinculades a les Jornades de Reflexió i Planificació Estratègica denominades “Fòrum per a l’ocupació, el desenvolupament local i l’empresarial de Biar” (Setembre 2020).
En aquests moments que estem vivint de pandèmia, volem treballar pel nostre territori i especialment comptar amb els sectors productius i econòmics, així com perfils emprenedors, per a determinar i concretar actuacions considerant les seues idees, propostes i suggeriments, transformant-les en accions de futur que faciliten el desenvolupament sostenible i intel·ligent de Biar.

INSCRIPCIÓ:

 

http://bit.ly/DesarrolloLocalBiar

En el marc del “Fòrum per a l’ocupació, el desenvolupament local i l’empresarial Biar” estem realitzant una sèrie d’iniciatives en el municipi, des del mes de juliol de 2020.

Eres?
?? Persona Innovadora i amb Talent (d’esperit obert i disposades a obrir-se a noves idees).
?? Que hagen demostrat compromís i vocació de treballar per la millora de la comunitat local (per damunt d’interessos personals i/o gremials).
? Amb capacitat d’adoptar una visió global del municipi.
? Representatives individualment, cadascuna d’elles, d’un o diversos col·lectius de la ciutadania (sectors econòmics, sensibilitats, edats, interessos,…).
? Per a des del coneixement i l’experiència, reflexionar i planificar accions pràctiques molt concretes, urgents i necessàries, que impulsen el Desenvolupament Econòmic de BIAR de manera sostenible i intel·ligent.

Et sumes al grup? Encara aquestes a temps.

Contacta missatge Whatsapp:

 

  • 628 128 138
  • AEDL-Biar 619 418 989

 

NOTÍCIES RELACIONADES

ÚLTIMES NOTÍCIES