Entitats de Biar distingides, Compromís de Qualitat Turística SICTED

.El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) és un projecte d’àmbit nacional, promogut per la Secretaria General de Turisme (Turespaña), la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), i en la nostra comunitat per Turisme Comunitat Valenciana i en l’Ajuntament de Biar, a través de la Gestora SICTED de Biar – l’AEDL.

Comprometre’t amb la Qualitat Turística, significa participar en un projecte nacional de millora d’una destinació turística, a través d’una metodologia de caràcter participativa, on les empreses i serveis turístics adherits es comprometen amb la qualitat turística tant del seu establiment com de la destinació, i amb l’objectiu d’augmentar la satisfacció del turista; mitjançant la millora contínua i la implantació d’un manual de bones pràctiques que garanteix uns estàndards homogenis de qualitat en tot el recorregut turístic. En aquest procés, la qualitat és entesa com la prestació d’un bon servei d’atenció al turista, que aconsegueix fomentar la seua fidelitat amb la destinació turística de referència i l’empresa. En definitiva, significa optimitzar la competitivitat turística de l’empresa i l’atractiu de la destinació, BIAR.

 

Col·labora i ajuda per a millorar el destí, realitza l’enquesta

  

Entitats de BIAR distingides (juny de 2021)

Entitats de BIAR distingides

(desembre de 2021)

Entitats de BIAR distingides (juny de 2019)

Hotel Daniya Villa Biar

www.daniyabiar.com

Restaurante La Corona

www.restaurantelacorona.es

Oficina de turismo Vila de Biar

www.turismobiar.com

Avantatges per a les empreses

El SICTED ofereix els següents beneficis per a les empreses / serveis turístics participants:

-Millorar la gestió interna, especialment la dels processos relacionats amb la satisfacció de client.

-Incrementar la qualificació de l’equip, mitjançant el pla formatiu a 4 cicles, que consta de 19 mòduls formatius.

-Participar en el major projecte de qualitat turística desenvolupat a Espanya, juntament amb més de 5700 empreses.

-Rebre assistència tècnica que ofereix suport per a la millora.

-Optar a el distintiu Compromís de Qualitat Turística.

Avantatges per a les destinacions

El SICTED promou un nivell de qualitat homogeni en la destinació, entre els beneficis d’aquest sistema estan els següents:

– Establir una estructura de gestió permanent que vetlli per l’increment de la competitivitat de les empreses turístiques de la destinació.

– Oferir un nivell de qualitat homogeni en tots els serveis turístics. Incrementar la satisfacció dels turistes i fomentar la fidelització dels mateixos.

– Incrementar la implicació i participació dels empresaris en el desenvolupament turístic de la destinació. Participar juntament amb 103 destinacions en un projecte a nivell nacional.

• SICTED compta ja amb 35 oficis, 198 destinacions, 7.980 empreses adherides i 5.478 empreses distingides a nivell nacional (desembre de 2019). Pots consultar la informació de el projecte, a la pàgina web oficial de el projecte SICTED i en l’AEDL-Biar:
www.calidadendestinos.es
Vídeo Qualitat en destinació a la Comunitat Valenciana
– AEDL-Biar (aedl@biar.es / plaça Constitució, 5 – planta baixa)