domingo, 25 septiembre 2022

📞 96 581 03 74

Biar posa en marxa el Pla Reactiva 2022 amb ajudes de fins a 3.000 euros

L’Ajuntament de Biar ha aprovat la convocatòria d’ajudes a empreses, denominades, Plan Reactiva Biar 2022, dotades amb un pressupost de 34.044,00 euros. L’objectiu d’elles és minimitzar l’impacte econòmic que el COVID-19 està suposant sobre pimes, micropimes, xicotets autònoms i professionals.

L’anualitat 2022 està destinada a sufragar els gastos corrents. La convocatòria estarà oberta fins al 4 de setembre i este programa compta amb el finançament de la Diputació d’Alacant. Els sol·licitants de les ajudes hauran d’aportar necessària la documentació per a demostrar que la seua facturació durant 1 de juliol de 2021 i fins al 30 de juny de 2022 d’enguany és inferior o igual al mateix període de 2019. L’ajuda establida en estos casos és de 3.000 euros per sol·licitud.

L’alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, ha indicat que «sabem que les empreses continuen patint els efectes del Covid-19, per la qual cosa ens hem adherit al programa de la Diputació Provincial». Con esta acció volem recolzar els empresaris i empreses de la localitat que faciliten la creació d’ocupació en uns temps de tanta dificultad».

  • Els conceptes subvencionables d’estes ajudes són:
  • Els gastos de consultoria i assessoria.
  • Els gastos de contractes de subministrament d’energia i aigua del local de negoci, referits necessàriament al local de negoci y/o activitat.
  • Els gastos de servici de telefonia i internet referits necessàriament a l’activitat.
  • Els gastos mensuals de contractes de servicis de seguretat del local de negoci.
  • Els gastos de contractes de manteniment d’equips afectes l’activitat.
  • Els gastos d’interessos de préstecs d’adquisició del local de negoci, havent de figurar com titular del préstec la persona fi
Artículo anteriorFiesta de Sant Roc
Artículo siguienteFESTA DE SANT RAMON

NOTÍCIES RELACIONADES

ÚLTIMES NOTÍCIES