Thursday, 07 July 2022

Foment de l’Ocupació a Biar, dos programes subvencionats i sis llocs de treball

Amb els programa de foment de l’ocupació de l’exercici 2016 es van contractar sis persones al mes de desembre.-

L’Ajuntament de Biar ha assistit a la creació de sis nous llocs de treball: dos peons de paleta i dos peons de jardineria, d’entre aturats en el Programa d’Iniciativa Social -EMCORP-, i un tècnic sociocultural / integrador social i un administratiu, aquests últims dirigits a joves menors de 30 anys, aturats en el Programa d’Iniciativa Social -Salari jove-. Tots ells per a la realització d’obres o serveis d’interès general en col·laboració amb corporacions locals.
Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal, Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, que ha atorgat a l’Ajuntament de Biar una subvenció de 13.729,41 euros per als quatre primers llocs, i 23.600 euros per contractar a les dues persones joves, programes destinats a la contractació de persones desocupades i inscrites amb anterioritat en el centre SERVEF corresponent.

Subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball; Servei Valencià d’Ocupació i Formació – SERVEF; Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social; Servei Públic d’Ocupació Estatal; Ajuntament de Biar.

Cartells dels programes

 

Emcorp

Salario Joven

Notícies relacionades