Dimarts, 29 Novembre 2022

📞 96 581 03 74

Inici dels programes d’Iniciativa Social, foment de l’ocupació a Biar

En aquests últims mesos s’han iniciat diferents programes d’ocupació Iniciativa Social 2018-, de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball en col·laboració amb les corporacions locals de la Comunitat Valenciana.


Al programa EMCORP, han estat contractades 3 persones, un oficial i dos peons d’obres públiques / paleta al servei / obra “Serveis de rehabilitació i adequació de carrers i edificis municipals”, per treballar durant sis mesos a jornada completa.

 

 

 

 

Al programa EMCORD, han estat contractades a 2 persones, dos peons de jardineria al servei / obra “Manteniment i adequació d’espais verds municipals”, per treballar durant sis mesos i catorze dies a jornada completa.

 

 

Al programa EMERGE, han estat contractades a vuit persones, un capatàs-set peons forestals al servei / obra “Neteja i desbrossament de rambles, neteja de dipòsits contra incendis i cunetes de camins”, per treballar durant sis mesos a jornada completa.

 

Altres programes de foment de l’ocupació iniciats aquest any han estat EMPUJU i EMCUJU. Han estat contractes a cinc persones per treballar durant un any a jornada completa, programes que s’han iniciat al juliol / agost del 2018 i finalitzaran al 2019. Noticia.

En l’exercici del 2018 han estat contractades divuit persones en els programes de foment de l’ocupació de la Conselleria.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES

ÚLTIMES NOTÍCIES